Kontakta oss gärna med frågor eller synpunkter.

Produktions- och offertfrågor:
support@prinero.se
Tel. 08-582 439 00

Adress
Prinero
Västberga Allé 26, 4 tr
126 30 HÄGERSTEN

Öppettider
Mån-tors 08.15-17.00
Fre 08.15-15.45
Lunchstängt mellan 11.30 – 12.30

Skicka ett meddelande

Trycksaker

Välkommen till Prinero.se – Ditt smidiga tryckeri på nätet!

Prinero levererar tryck, trycksaker snabbt, snyggt och kostnadseffektivt med expressleverans i Stockholm och Sverige. Vi trycker alla typer av trycksaker med hög kvalité. Online i vår webbshop hittar du visitkort, affischer, blad, vykort, inbjudningskort, diplom, foldrar, broschyrer, kataloger, skyltar, flyers, mappar, brevpapper, kuvert, bärkassar, dekaler, rollups m.m. Saknar ni någon produkt så tveka inte att kontakta oss för en anpassad offert på tryck av önskad trycksak. Prinero är ett tryckeri som står för hög kvalité, miljövänligt tryck och vi är miljöcertifierade FSC av Rainforest Alliance. Vi har även en certifierad e-handelsplats. Vi är ett stolt tryckeri med hög service!

Prinero är ett PÅ Media företag som har varit tryckeri i över 19 år och är ett starkt varumärke för trycksaker som har hög kvalitet och med snabba leveranser. Prinero har även storformats-produktion med produktion för att trycka till mässor och event. Vi erbjuder företagskunder egna och unika web-to-print konton där man enkelt kan hanterar företagets trycksaker som visitkort dygnet runt, alltså när man själv önskar att beställa visitkort och andra tryck. Söker ni ett pålitligt tryckeri för att trycka trycksaker till mycket bra priser och hög kvalité så har du hittar rätt och tveka inte att ta kontakt med oss redan idag! Ring 08-582 439 00 eller mail till support@prinero.se så får bra support inom att trycka trycksaker på bästa sätt.

MILJÖVÄNLIGT TRYCKERI MED RIKTIGT BRA PRISER OCH KVALITET! Prinero är ett tryckeri som står för hög kvalité till riktigt bra priser. Miljövänliga material och miljövänlig tryckproduktion är en viktig del för oss, vi är FSC-Miljöcertifierade av Rainforest Alliance. Prinero är även en certifierad e-handelsplats.