Kontakta oss gärna med frågor eller synpunkter.

Produktions- och offertfrågor:
support@prinero.se
Tel. 08-582 439 00

Adress
Prinero
Västberga Allé 26, 4 tr
126 30 HÄGERSTEN

Öppettider
Mån-tors 08.15-17.00
Fre 08.15-15.45
Lunchstängt mellan 11.30 – 12.30

Skicka ett meddelande

Om Prinero

Prinero är ett tryckeri som har ett stort utbud av trycksaker och mäss/event-produkter. Prinero erbjuder kvalité och kända varumärken till bra priser. Priser som visas i butiken är exklusive moms. Personalen hos oss har lång erfarenhet inom den grafiska branschen. Vi producerar och har vårt säte i Hägersten. Miljöfokus på material och produktion är en viktig del för oss, vi är FSC-miljöcertifierade samt Rainforest Alliance certifierade. Prinero är även vänföretag till Världsnaturfonden WWF. Som vänföretag stödjer vi Världsnaturfonden i viktiga miljö- och naturvårdsarbete, såväl här i Sverige som i andra delar av världen.

Prineros webbsajt är anpassad för mobil, läsplatta och dator, allt för att underlätta hur du än väljer att besöka oss. Vi har själva producerat vår E-Handelssajt och flera andra hemsidor till företag. Vi erbjuder även kunder moderna hemsidor till bra priser.

Vi har arbetsrutiner och vana av att hantera sekretessmaterial, var tydlig i er beställning om ni t. ex. önskar att tryckarks-makulatur ska kastas i sekretesskärl. Du är trygg som kund hos Prinero.

Prinero är en fräsch webbshop inom tryck, event och mässa med människor bakom företaget som har lång erfarenhet inom vårt område. Vi vill att det ska kännas smidigt och trevligt att handla i vår butik. Vi vill gärna ha din feedback för att alltid arbeta och sträva efter att vara bäst för er som kund. Ge din feedback här.

Prinero är ett PÅ Media AB företag och har organisationsnummer 556536-3388. PÅ Media AB är en Grafisk & Digital produktionsbyrå med eget tryckeri. Exempel på kunder är Walt Disney, Handelshögskolan, Whirlpool, OBH Nordica, Castrol, Svenska Golfförbundet. PÅ Medias och Prineros personal har lång erfarenhet av att arbeta med företagskunder som ställer höga krav. Prinero är enkelt beskrivet PÅ Medias e-handelsföretag som riktar sig till företagskunder (B2B), stat och kommun samt föreningar. Läs artikel om Prinero. Söker ni ett tryckeri som kan förpackningar så besök PÅ Media Tryckeri här

Prineros affärsidé är att vara det bästa valet inom e-handelsbutiker för grafiska produkter där pris, produktionstid samt mycket god kvalité är viktigt för kunder i segmentet företagskunder.

Kunden OmnOmnOmn Handmade Chocolate berättar om Prinero

 

Fakta om Prinero

Namn
Prinero

Verksamhet
E-Handel av Grafiska produkter och tjänster.

Postadress samt besöks- och leveransadress
Västberga Allé 26, 4 tr 126 30 HÄGERSTEN

Bankgiro
5181-7781

Organisationsnummer PÅ Media AB och Prinero
556536-3388

Styrelse
Thomas Pall, Daniel Åhlberg, Bo von Köhler

Revisor
PwC – Hans Norman

Startår
2000 (PÅ Media AB) 2013 (Prinero)

Anställda
9 st

Kundomdömen
Prinero

Länksamarbeten
länkkatalog Favoritlistan.se

PÅ Media AB
Bannerbow