Kontakta oss gärna med frågor eller synpunkter.

Produktions- och offertfrågor:
support@prinero.se
Tel. 08-582 439 00

Adress
Prinero
Västberga Allé 26, 4 tr
126 30 HÄGERSTEN

Öppettider
Mån-tors 08.15-17.00
Fre 08.15-15.45
Lunchstängt mellan 11.30 – 12.30

Skicka ett meddelande

Rollups

Rollups till rätt pris och kvalité hos tryckeriet Prinero!

Behöver du snabba tryck, beställ era trycksaker hos tryckeriet Prinero! Vi är ett miljövänligt tryckeri i Stockholm, Hos Prinero är det lätt att beställa egna tryck online. Prinero är ditt rollups tryckeri i  Stockholm och övriga Sverige.

Om våra Rollups
Från 60 cm breda rollups till rollups med bildbredd på upp till hela 240 cm och höjder upp till hela 2.5 meter. Printvåderna till våra rolluper har brandklassade material, miljövänliga material och alla med hög kvalité till er rollup. Ni hittar allt från billiga rollups med bra kvalitet till mer exklusiva rollup -system. En del rollups är anpassade så att ni själv kan byta ut bildvåd, andra modeller kan ni skicka in till oss när ni är i behov av att trycka en ny bildvåd och önskar använda i samma rollup -system.

Vi erbjuder ett brett utbud av rollup system där ni kan enkelt kan beställa det som passar er bäst. Exponera ert budskap på mässa, event, kontoret eller i butik. Inomhus eller utomhus, vi har rolluper till alla ändamål! En rollup är enkel och smidig att packa upp och ner samt gör ett bra intryck på era kunder och mottagare. Alla våra rollups levereras kompletta med bildvåd, väska, stödpinne och bildkasset. Ni kan även välja till spotlights för att bättre framhäva rollupens budskap.

Välkommen till oss med frågor kring att trycka rollups så hjälper vi er på bästa sätt att beställa rollup online och att hitta det rollup -system som passar ert ändamål allra bäst. Välkomna med frågor på roll-ups och andra trycksaker! Kontakta oss på support@prinero.se eller 08-582 439 00 så hjälper vi dig på bäst sätt som ett tryckeri i Stockholm och övriga Sverige!

Handla trycksaker och Rollups online – billigt, snabbt och enkelt!
Köp dina trycksaker billigare! Prinero är ett välsorterat tryckeri på nätet med låga priser, snabba leveranser och kvalité.