Kontakta oss gärna med frågor eller synpunkter.

Produktions- och offertfrågor:
support@prinero.se
Tel. 08-582 439 00

Adress
Prinero
Västberga Allé 26, 4 tr
126 30 HÄGERSTEN

Öppettider
Mån-tors 08.15-17.00
Fre 08.15-15.45
Lunchstängt mellan 11.30 – 12.30

Skicka ett meddelande

Hur Prinero hanterar personuppgifter

GDPR – Dataskyddsförordningen
Hur Prinero hanterar personuppgifter

Hos Prinero värnar vi om din integritet. De personuppgifter du lämnar ifrån dig till oss kan komma att användas av Prinero för egen kommunikation och marknadsföring som exempelvis nyhetsbrev och tävlingar. Kommunikation sker i form av tryckta utskick och digitala utskick via e-post med möjlighet till avregistrering. Notifikationer via SMS kan även förekomma. De personuppgifter vi samlar in säljs aldrig vidare till tredje part. I de fall Prinero tilldelar tredje part åtkomst till insamlade uppgifter görs detta endast på uppdrag av Prinero i kommunikationssyfte eller för marknadsföring om Prinero eller för att kunna leverera beställda varor eller tjänster. Vid beställning hos Prinero godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt ovan. Prinero arbetar utifrån principen att endast skicka för kunden relevant kommunikation med möjlighet till så kallad soft opt-out (unsubscribe).

Prinero hanterar personuppgifter för att kunna leverera beställda varor eller tjänster. De uppgifter vi hanterar är företag, förnamn, efternamn, adress, e-postadress, telefonnummer och även motsvarande information om varan/varorna ska levereras till annan mottagare. All persondata som hamnar under bokföringslagen lagras i minst 7 år.

Enligt dataskyddsförordningen har du som person rätt till följande:

• Få tillgång till sina personuppgifter
• Få felaktiga personuppgifter rättade
• Få sina personuppgifter raderade (så länge det ej strider mot bokföringslagen)
• Invända mot att personuppgifterna används för direktmarknadsföring
• Invända mot att personuppgifterna används för automatiserat beslutsfattande och profilering
• Flytta personuppgifterna (dataportabilitet)

Enligt gällande lagar och regler har du rätt att utan kostnad efterfråga ett s.k. registerutdrag innehållandes de personuppgifter vi innehar och behandlar om dig. Du har även rätt att begära korrigering, blockering eller borttagning av dina personuppgifter. Om så önskas, meddela vårt dataskyddsombud (se kontaktuppgifter i botten av sidan). Vid begäran av borttagning av personuppgifter sker detta inom 3 månader.

För mer information om dataskyddsförordningen, se datainspektionens hemsida: http://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/
Kontakta Datainspektionen: http://www.datainspektionen.se/om-oss/kontakta-oss/

Vid frågor kring dina uppgifter eller vår hantering av dessa, kontakta vårt dataskyddsombud:
Prinero
Lars Selestam
Mobil: 0763-205 888
support@prinero.se