Kontakta oss gärna med frågor eller synpunkter.

Produktions- och offertfrågor:
support@prinero.se
Tel. 08-582 439 00

Adress
Prinero
Västberga Allé 26, 4 tr
126 30 HÄGERSTEN

Öppettider
Mån-tors 08.15-17.00
Fre 08.15-15.45
Lunchstängt mellan 11.30 – 12.30

Skicka ett meddelande

Bra med Prinero

Certifierad e-handel
Certifierad e-handel
Prinero är certifierad och godkänd som e-handelsföretag, vilket ger er som kund en extra trygghet, läs mer om e-handelscerifiering.

30dagar
Faktura med 30 dagars kredit
Som företag, stat och kommun samt förening har ni möjlighet att välja faktura med 30 dagars kredit.

mobilanpassat
Mobilanpassad sida
Prineros webbsajt är anpassad för mobil, läsplatta och dator, allt för att underlätta hur du än väljer att besöka oss.

kandavarumarken
Kända varumärken
Vi erbjuder kända, kvalitativa och beprövade varumärken. Det ger dig som kund och även oss som leverantör en trygghet. Vi tror på långa och bra relationer med våra kunder och då är kvalitativa produkter en förutsättning anser vi.

personligkundtjanst
Personlig kundtjänst
Vi erbjuder kunder möjlighet att kunna ringa kundtjänst. För bästa möjliga service så är vår kundtjänst-personal samma personer som tar emot era beställningar och besitter lång och bred kunskap inom grafisk produktion.

nojdkundgaranti
Nöjd kund garanti
Vi på Prinero är mycket måna om att våra kunder ska bli helt nöjda och då återkommer med uppdrag till oss i framtiden. Om produkterna du har beställt inte uppfyller dina förväntningar, kontakta oss så kommer vi att göra allt vi kan för att du ska bli nöjd med din beställning från Prinero och oss som leverantör i helhet.

brapris
Bra priser
Vi erbjuder bra priser tack vare att vi har en anpassad och effektiviserad produktion. Vi har ett starkt upparbetat kontaktnät av leverantörer inom event- och mässprodukter samt pappersleverantörer m.m. där vi har mycket bra avtal vilket möjliggör vår trevliga prisbild till dig som kund.

snabbproduktion
Snabb produktion
Vi erbjuder dig som kund en snabb produktion av era beställningar tack vare att vår produktionsenhet i Hägersten har moderna och snabba maskiner samt personal som är mycket erfaren samt serviceinriktade.

svenskproduktion
Svensk produktion
Vi har vårt kontor och produktion i Hägersten.

miljofokus
Miljöfokus
Vi producerar trycksaker inhouse med digitaltryck vilket är ett miljövänligt alternativ. Färgerna som vi använder inom storformatsproduktion är vattenbaserade samt EcoSolvent. Vi väljer med fördel leverantörer som har ett sunt miljöarbete. Vi köper el med Bra Miljöval. Vi använder oss av Stena Recycling för hantering av vårt avfall, Stena är ett av Sveriges ledande återvinningsföretag.Prinero har alltid en miljövärdering vid nyinvesteringar, vi väljer miljövänlighet före pris som policy. Prinero är Vänföretag till Världsnaturfonden WWF. Som Vänföretag stödjer Prinero Världsnaturfonden WWFs viktiga miljö- och naturvårdsarbete, såväl här i Sverige som i andra delar av världen. Prinero är FSC*-certifierade. Vi bryr oss om miljön och känner att det är viktigt, inte bara att säga det utan göra det. Vi är även lyhörda för miljösmarta lösningar för företag och tar gärna emot tips från dig som kund.
* FSC, Forest Stewardship Council, är en internationell organisation som främjar ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. När du väljer en FSC-certifierad produkt får du en garanti för att den har sitt ursprung i ansvarsfullt skötta skogar och andra kontrollerade källor. Samtidigt är FSC en garanti för att hotade djur och växter skyddas och att de människor som arbetar med skogen har ett säkert arbete och en skälig lön.